AGRO afsluitingen Promoties-Afsluitingen-Poorten-Paardenwei-Leveranciers  
 Een schuifpoort vormt een stijlvolle, elegante oplossing voor de bescherming van uw domein en geeft een grote meerwaarde aan uw eigendom. Agro is in de loop der jaren uitgegroeid tot een expert in het plaatsen van dit poorten. Deze vinden hun toepassing in zowel een particuliere als industriŽle omgeving.

 

Wij bieden u een groot aanbod van verschillende varianten aan die elk verschillen qua afwerking, mechanisme en materiaal.

 

 

Taurus

De Taurus is een vrijdragende shuifpoort, die als het ware 15 cm boven de grond zweeft.

 

Traversa

Deze Traversa is een veilige en functionele oplossing ter bescherming van uw eigendom.

 

Lancio

Een stijlvolle, elegante poort ter bescherming van uw domein, met een grote meer-waarde aan uw tuin of bedrijfsterrein.

 

Rondo

De Rondo is een eenvoudige, maar moderne variant op de Taurus, die zowel zijn plaats vindt in de stadskern als in het agrarisch woongebied.

 

Jumila

De combinatie van de Traversa en Rondo zorgen voor bescherming en harmonie met uw omgeving.

 

Staalmat

Het frame van de Taurus wordt bekleed met een staalmat. Er bestaan twee verschillende varianten, het traliewerk of de geperforeerde staalplaat.

 

Aluette

Een volledige aluminium uitvoering. Dit biedt verscheidene voordelen: Onderhoudsvriendelijk, decoratief, zeer licht en duurzaam. de volledig ingebouwde motor zorgt voor een zeer mooi ogend uiterlijk.

 

Pretorian

De nieuwste creatie van Kopal, die dankzij de ongeŽvenaarde combinatie van staal, corrosiebestendig aluminium en roestvrijstaal, een uniek hybride vormt van functionaliteit, degelijkheid en een kant en klare conformiteit aan alle huidige normen.

Groeneweg 78

2920 Kalmthout

Tel: 03 666 79 58

Gsm: 0495 20 33 34